Οι βοηθοί του Δώνη
Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τους... πρώην και ο Στέφενς προβληματίζεταιΜετά τον Γιώργο Δώνη και οι δύο εκ’των συνεργατών του, Μάκης Αγγελίνας και Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης κέρδισαν την υπόθεση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία καλείται να καταβάλλει 140 χιλιάδες ευρώ, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι δύο βοηθοί του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, βρίσκονταν και αυτοί σε δικαστική διαμάχη με τον «Δικέφαλο», η υπόθεσή τους εκδικάστηκε και την κέρδισαν, αφού ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι δεν είχε κάποιο «ατού» που να αντικρούει τις αγωγές τους.

Ουσιαστικά οι δύο άντρες αναμένεται να λάβουν συνολικά 140 χιλιάδες ευρώ, νούμερο που θα πρέπει να πληρώσει άμεσα η ΠΑΕ. Όλα αυτά για μία υπόθεση που θεωρητικά θα μπορούσε να μην φτάσει ποτέ στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΟ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει 80.000 ευρώ στον Μάκη Αγγελίνα και 60.000 ευρώ στον Παναγιώτη Μαλλιαρίτση που επικαλέστηκαν τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει όταν προσλήφθηκαν.

Προβληματισμένος ο Στέφενς

Στο μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, βλέποντας την επιθετική αδυναμία της ομάδας.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή ξεκίνησε την Δευτέρα με πρωινή προπόνηση και με τον προπονητή Χουμπ Στέφενς να είναι προβληματισμένος για την «αφλογιστία» που έδειξαν οι παίκτες του στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, που συμπτωματικά όπως και οι προηγούμενες εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, σημειώθηκαν χωρίς την επίτευξη γκολ από τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις με και χωρίς την μπάλα, ενώ πιθανολογούνται και κάποιες αλλαγές με την πιθανή είσοδο του Μαντούρο στο αρχικό σχήμα ή και του Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Το βράδυ της Κυριακής υπήρξε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται στο Ροστόφ της Ρωσίας, με τον Ζήση Βρύζα, σαν επακόλουθο της ήττας της ομάδας από τον Πανιώνιο, αλλά δεν έγινε ευρύτερα γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας των δυο ανδρών, μεγαλομετόχου και προέδρου, ενώ αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει στην τρίτη της μεταγραφική κίνηση με παίκτη που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή ή την επίθεση.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.