ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ
Δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η RyanairΤη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ανακοίνωσαν σήμερα οι επικεφαλής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

Η βάση που στοχεύεται να λειτουργήσει από τον Απρίλιο και αναμένεται να δημιουργήσει άμεσα ή εμμέσως, 1.200 νέες θέσεις εργασίας, εντάσσεται στο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας στην Ελλάδα, ύψους 280 εκατ. δολαρίων.

Τα αεροσκάφη θα πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο, με 154 εβδομαδιαίες πτήσεις ενώ υπολογίζεται ότι θα φέρει 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως στην Αθήνα.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια που θα πραγματοποιεί από την Αθήνα περιλαμβάνουν 10 πτήσεις ημερησίως προς Θεσσαλονίκη, 4 πτήσεις προς Χανιά και 2 πτήσεις ημερησίως προς Λονδίνο, Μιλάνο, Ρόδο και Πάφο.

Η εταιρεία θα εγκαταστήσει ακόμη ένα αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη και εκτιμά ότι η νέα βάση στο Ελ. Βενιζέλος θα δημιουργήσει συνολικά 1.200 άμεσες και έμμεσες νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, η Ryanair πρόκειται να προσφέρει από σήμερα, εισιτήρια εσωτερικού που θα ξεκινούν από 12 ευρώ ανά διαδρομή.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.