Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Lexus RC F 2014: Σοκ και δέος

13 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Με έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 5,0 λίτρων θα εφοδιάζεται το RC F. Με ισχύ που θα ξεπερνά τους 450 ίππους, το coupe της Lexus τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της.

Lexus RC F 2014: Σοκ και δέοςΗ επίσημη πρεμιέρα του RC F θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Detroit

Στα παγωμένο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρόκειται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του το πρώτο μεσαίων διαστάσεων coupe της Lexus.

To RC F, όπως ονομάζεται, δεν ξεχωρίζει μόνο για τον εκκεντρικό σχεδιασμό του αμαξώματος ή για την πολυτέλεια που έχει να επιδείξει το τετραθέσιο εσωτερικό, αλλά κυρίως για το V8 κινητήρα βενζίνης που κρύβει πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειές του.

Σύμφωνα με την ίδια την ιαπωνική φίρμα, ο εν λόγω κινητήρας θα ξεπερνά σε ισχύ τους 450 ίππους, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί, μέχρι σήμερα, οι ακριβείς προδιαγραφές του.

Το RC F διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να υποστηρίξει την ισχύ του θηριώδους μοτέρ. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι τροχοί των 19 ιντσών και τα ενεργά αεροδυναμικά βοήθημα, όπως η πίσω αεροτομή η οποία αναπτύσσεται αυτόματα μόλις η ταχύτητα κίνησης ξεπεράσει τα 80 χλμ./ώρα.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η εξέλιξη λιγότερο ισχυρών εκδοχών για το Lexus RC, οι οποίες ίσως προηγηθούν -στην ευρωπαϊκή αγορά- της κορυφαίας έκδοσης F.

in

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2014 at 20:08 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply