δημοσ 1Υπεγράφη στις 9 Ιανουαρίου 2014 από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Κ/ξιας «Κ. Νταγκούμας & ΣΙΑ Ε.Ε.- Σκρέκα Κωνσταντίνα» κ. Κων/νο Νταγκούμα, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Οικιστική Αναβάθμιση και Ανάπλαση οικισμού Κιβωτού», με προϋπολογισμό 197.2013,80€ με Φ.Π.Α.. Η προθεσμία περαίωσης του έργου ανέρχεται στους 12 μήνες.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Κιβωτού παρουσία των Αντιδημάρχων κας Αικατερίνης Πέτρου και κ. Βάϊου Κόραβου, του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Χαράλαμπου Ευθυμιάδη, μελών του Τοπικού Συμβουλίου και κατοίκων της Τ.Κ..

Στα πλαίσια της αξιοποίησης του Προγράμματος LEADER του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» και ειδικότερα της Δράσης L322-1 «Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων», ο Δήμος Γρεβενών κατέθεσε πρόταση με τίτλο: «Οικιστική Αναβάθμιση και Ανάπλαση οικισμού Κιβωτού» που περιελάμβανε: α) την παροχή υπηρεσίας από ιδιώτη μελετητή για την ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής και β) την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Οικιστική Αναβάθμιση και Ανάπλαση οικισμού Κιβωτού». Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρότασης ανήλθε στο ποσό των 356.000,00€.

Η πρόταση εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και αφού ολοκληρώθηκε η αριθμ.46/2013 μελέτη με τίτλο: «Οικιστική Αναβάθμιση και Ανάπλαση οικισμού Κιβωτού» προϋπολογισμού 344.000,00€, το έργο δημοπρατήθηκε από το Δήμο Γρεβενών στις 15/10/2013 όπου ανάδοχος εκτέλεσης του έργου ανακηρύχθηκε, με τη μεγαλύτερη έκπτωση (42,67%), η Κ/ξια «Κ. Νταγκούμας & ΣΙΑ Ε.Ε.- Σκρέκα Κωνσταντίνα».

Το έργο αφορά τη διαμόρφωση, την ανάπλαση και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Κιβωτού με την κατασκευή: α) Γηπέδου 5Χ5 (διαστάσεων 46m Χ 29m ),με συνθετικό χλοοτάπητα και πλήρη εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και β) Χώρου αναψυχής που θα περιλαμβάνει διαδρόμους περιπάτου επενδυμένους με ακανόνιστη πέτρα. Για το φωτισμό του χώρου θα εγκατασταθούν φωτιστικά σώματα με πλήρη ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση, ενώ θα τοποθετηθεί και αστικός εξοπλισμός (παγκάκια κ.α).Τέλος  σε επιλεγμένες θέσεις θα φυτευθούν  δένδρα.

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.