Η ανάδειξη του κορυφαίου

Ρονάλντο, Ριμπερί ή Μέσι;

Ρονάλντο, Ριμπερί ή Μέσι; Αυτό είναι το σημερινό μεγάλο ερώτημα. Ποιος από τους τρεις θα αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2013. Η απάντηση θα δοθεί στο Γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη, με τον Πορτογάλο πάντως να θεωρείται φαβορί.

Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο την προηγούμενη χρονιά, ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις εμφανίσεις που έκανε με την εθνική του ομάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε το προβάδισμα στην κούρδα του τίτλου.

Από την πλευρά του, ο Ριμπερί εμφανίζεται ως ο αμέσως επόμενος που μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, αφού την περσινή σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και στις αρχές της φετινής κατάφερε να πανηγυρίσει συνολικά 5 τίτλους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions Laegue, Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων)!

Τέλος, ο Μέσι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το όνομά του δεν «παίζει» τόσο δυνατά για να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα», την οποία πήρε σπίτι του τέσσερις φορές συνεχόμενα.

Ο Αργεντινός άσος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.