Τρίπολη… τριών Αστέρων με νέα νίκη επί του Πλατανιά
Τρίπολη... τριών Αστέρων με νέα νίκη επί του Πλατανιά
Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά εντός έδρας με 3-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Καράσκο στο 19΄, ο Σανκαρέ στο 45΄ και ο Χουάνμα στο 50΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12΄ απείλησε με το σουτ του Καράσκο από καλή θέση να φεύγει άουτ. Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους. Ο Χουάνμα στο 19΄ έκανε το μακρινό σουτ ο Γεωργαλλίδης έκανε λανθασμένη επέμβαση και ο Καράσκο από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ (1-0).

Μετά το γκολ οι παίκτες του Πλατανιά προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, αλλά μόλις έφταναν κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων έκαναν πολλά λάθη και οι παίκτες του Βεργέτη απομάκρυναν εύκολα. Παρ’ όλα αυτά στο 40΄ «άγγιξαν» την ισοφάριση με το δυνατό σουτ του Κάται, που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Μπαντής.

Ακολούθησαν δύο δύσκολες επεμβάσεις του Γιωργαλλίδη σε ισάριθμα σουτ του Καράσκο (43΄, 44΄), παρ’ όλα αυτά ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους οι Αρκάδες βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να βάλουν τις βάσεις για το «τρίποντο». Μετά από κόρνερ στο 45ο λεπτό ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς του Πλατανιά και με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Με…προίκα το 2-0 του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι μπήκαν με πολύ καλή ψυχολογία στην επανάληψη και στο 50΄ το παιχνίδι είχε τελειώσει. Σε αντεπίθεση-σεμινάριο του Αστέρα, ο Γιωργαλλίδης έδιωξε το σουτ του Καράσκο, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Χουάνμα με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πλατανιάς ήταν αδύνατο να αντιδράσει στη συνέχεια και υπέστη την 8η εφετινή του ήττα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Αστέρας Τρ. – Πλατανιάς για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Χουάνμα, Σανκαρέ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Μπαντής, Λουι, Κοντοές, Σανκαρέ (84΄ Σανκαρέ), Γκοιάν, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (63΄ Σέτι), Ντελγκάδο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (76΄ Μπακασέτας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος):
Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Δημήτρης, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός (86΄ Σιώπης), Μπέλιτς (83΄ Μπέριαν), Τόρες, Κάται, Γουνδουλάκης (62΄ Βλαχοδήμος).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.