«Επιτέλους όλοι μαζί»

Ο Πεδουλάκης θέλει να... χαλάσει το παιχνίδι της ΛαμποράλΑποφασισμένοι για τη νίκη στη Βιτόρια, εκεί που ο Παναθηναϊκός μετρά 5 ήττες στους τελευταίους 6 αγώνες, είναι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, εν όψει της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα.

Σήμερα Παρασκευή στις 21:30, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το 2/2 στο τop 16 της Ευρωλίγκας, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να γνωρίζει βέβαια πως η αυριανή αντίπαλός του προέρχεται από άνετη επικράτηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16»: «Η Λαμποράλ Κούτσα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κι έχει βρει ρυθμό. Διαθέτει πλήρες ρόστερ και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Αν μια ομάδα δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτό το στοιχείο, θα έχει προβλήματα και η Λαμποράλ Κούτσα θα έχει το προβάδισμα. Θα προσπαθήσουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι τους και να κάνουμε το δικό μας για να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές προπονήσεις όλοι μαζί επιτέλους και είμαστε κι εμείς σε καλή κατάσταση. Βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: «Η Λαμποράλ Κούτσα έχει κάποιους νέους παίκτες, αλλά τους ξέρουμε. Τους αντιμετωπίσαμε ήδη δύο φορές φέτος, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί διαθέτουν καλούς σουτέρ και δημιουργούς, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά και συγκεντρωμένοι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους και να μην τους επιτρέψουμε να βρουν τέτοιον ποτέ. Την περασμένη φορά τους αφήσαμε να το κάνουν και δεχτήκαμε 55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι σε μια ισπανική ομάδα, γιατί έτσι κερδίζουν αυτοπεποίθηση και βάζουν όλα τα σουτ».

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.