“Βελούδινο διαζύγιο”

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο ΤατσόπουλοςΕκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα το απόγευμα ο κ. Τατσόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε να υπάρξει ένα “βελούδινο διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε δηλώσει χθες ότι θέτει την παραίτησή του στην διάθεση του κ. Τσίπρα.

Πριν από λίγο ο βουλευτής κατέθεσε και τη σχετική επιστολή στο προεδρείο της Βουλής, στην οποία ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ανεξαρτητοποιείται, δηλαδή κρατάει τη βουλευτική του έδρα, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο ίδιος.

Νωρίτερα, πάντως, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της χαρακτήριζε “αδιανόητο” να θέτει ο βουλευτής στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την Κ.Ο., αλλά να μην παραιτείται και της έδρας του.

Τατσόπουλος: Επειδή δεν ήμουν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν εύκολος στόχος

Τατσόπουλος: Επειδή δεν ήμουν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν εύκολος στόχος“Αμοιβαία ανακούφιση” αισθάνονται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος, από το “βελούδινο διαζύγιο” που οριστικοποιήθηκε σήμερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για “ιδιαίτερα νοσηρό” κλίμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, και υποστήριξε ότι επειδή δεν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απλώς συνεργαζόμενος, ήταν “αποδιοπομπαίος τράγος”, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε ένα κλίμα που τον παρουσίαζε ως “δούρειο ίππο” και “πράκτορα” συμφερόντων εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κορυφώθηκε με την επίθεση εναντίον του από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν τίθεται θέμα συνεργασίας του με κανένα κόμμα, χωρίς πάντως να αποκλείει στο μέλλον κάποια συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά ή με άλλο κόμμα της κεντροαριστεράς.

Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχολίασε ότι δεν είναι απλώς το κόμμα του λαϊκισμού, αλλά ο ορισμός του λαϊκισμού, προσθέτοντας πως “δεν έχουν κανένα στοιχείο που να μην είναι λαϊκίστικο”.

news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.