Βέροια και Πλατανιάς μοιράστηκαν, γκολ, βαθμούς και εντυπώσειςΙσόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Βέροιας ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και τον Πλατανιά, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ. Για τη «βασίλισσα του βορρά» σκόραραν οι Μπεν (22΄) και Μπάρμπας (76΄), ενώ για το συγκρότημα των Χανίων οι Κάταϊ (44΄) και Τόρες (66΄). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αμαραντίδη στο 81΄.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πλατανιά, όταν στο 4ο λεπτό ο Τόρες βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά αστόχησε. Έκτοτε ο ρυθμός «κόπασε» έως το 22ο λεπτό, όταν ο… μόνιμος σκόρερ της «βασίλισσας του βορρά», Μοχάμεντ Μπεν, βρήκε την μπάλα στο βηματισμό του σε φάση διαρκείας και την «κάρφωσε» στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη για το 1-0.

Η συνέχεια ως τη λήξη του πρώτου μέρους ανήκε πάντως στους φιλοξενούμενους, με τον «μοιραίο» Τόρες να χάνει νέα ευκαιρία στο 30΄, όταν σχεδόν εξ επαφής δεν κατόρθωσε να σκοράρει, ενώ στο 31΄ η τύχη δεν ήταν με το μέρος της χανιώτικης ομάδας καθώς το σουτ του Τετέ σταμάτησε στο δοκάρι της Βέροιας. Τελικώς η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε αποτέλεσμα στο 44ο λεπτό, με τον Κάταϊ να ισοφαρίζει πιάνοντας ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Καντιμοίρη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Καλτσά και στο 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή: ο Μπέλιτς γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τόρες σηκώθηκε ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 1-2. Η χαρά των παικτών του Αναστόπουλου δεν κράτησε πάντως παρά μόνο δέκα λεπτά, αφού στο 76΄ ο προωθημένος Μπάρμπας έκανε, επίσης με κεφαλιά, το 2-2 ύστερα από εκτέλεση φάουλ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός ως τη λήξη ήταν η αποβολή του Αμαραντίδη με δεύτερη κίτρινη στο 81΄, για φαουλ στον Κάταϊ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς (Αθηνών)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 81΄ Αμαραντίδης (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπάρμπας, Όστοϊτς, Αμαραντίδης – Δημήτρης, Μενδρινός, Ιντζίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (90΄+ Βεργώνης), Καλτσάς (71΄ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (85΄ Παυλίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντεζ, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (46΄ Μενδρινός), Τόρες, Κάταϊ, Μπέλιτς (90΄+ Μπεριάν).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.