Δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ στον οργανισμό του Πολ ΓουόκερΔεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ στον οργανισμό του πρωταγωνιστή των ταινιών «The Fast and the Furious» («Οι Μαχητές Των Δρόμων») Πολ Γουόκερ, και του φίλου του Ρότζερ Ρόντας μετά το φοβερό τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν και οι δύο το Νοέμβριο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιεύτηκε.

Τα αποτελέσματα στις αιματολογικές εξετάσεις βγήκαν αρνητικά τόσο για την ύπαρξη αλκοόλ όσο και ναρκωτικών ουσιών, περιλαμβανομένων της κοκαΐνης, οπιούχων σκευασμάτων και της μαριχουάνας στον 40χρονο Γουόκερ και τον 38χρονο Ρόντας, υπογραμμίζει η έκθεση που υπογράφει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο θάνατος των δύο ανδρών χαρακτηρίστηκε «δυστύχημα».

Ο Γουόκερ απεβίωσε από τα πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα που υπέστη και ο Ρόντας από «πολλαπλές κακώσεις», τονίζεται στην έκθεση αυτή. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες είχε προσκρούσει σε ένα δέντρο και είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην πόλη Σάντα Κλαρίτα της βόρειας Καλιφόρνιας.

Η τελική έκθεση των ιατροδικαστών αποκαλύπτει, επίσης, ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο οδηγός και φίλος του Πολ Γουόκερ, Ρότζερ Ρόντας την ώρα του δυστυχήματος «οδηγούσε την κόκκινη Porsche Carrera GT με μια επικίνδυνη ταχύτητα, περίπου στα 160 χιλιόμετρα την ώρα». Τότε, «για άγνωστους λόγους, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος».

«Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς (…) και κόπηκε στα δύο» προστίθεται στην έκθεση, όπου ξεκαθαρίζεται ότι το «μεγαλύτερο μέρος του οχήματος μετατράπηκε σε στάχτες».

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.