Φρενάρουν τη βελτίωση της σιλουέτας

Συνηθισμένα λάθη με τη γυμναστική και τη διατροφήΕίναι σημαντικό να υπάρχει ανταπόδοση όταν γυμνάζεστε σκληρά και προσέχετε τη διατροφή σας με σκοπό να έχετε την τέλεια για εσάς σιλουέτα. Οι περισσότερες όμως κάνετε αρκετά λάθη στη διατροφή και στη γυμναστική, με αποτέλεσμα να μην βλέπετε την κατάλληλη πρόοδο.

Διαβάστε παρακάτω ποια μπορεί να είναι αυτά και διορθώστε τα…

Τρώτε πολύ λίγο λίπος: Πολλές γυναίκες όταν ξεκινάνε κάποιο πρόγραμμα σωστής διατροφής γίνονται λιποφοβικές, με αποτέλεσμα να αποβάλλουν από τα γεύματά τους κάθε είδος λίπους.

Δεν είναι κάθε λίπος παχυντικό, τα καλά λίπη που βρίσκονται στο σολομό, το αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς είναι απαραίτητα σε μια σωστή διατροφή, ειδικά όταν θέλετε να χάσετε βάρος. Ναι, τα καλά λίπη είναι απαραίτητα για να γίνονται σωστές καύσεις στον οργανισμό σας.

Δεν τρώτε μετά τη γυμναστική γιατί φοβάστε ότι θα ξαναπάρετε τις θερμίδες που κάψατε: Είναι αλήθεια ότι αν  δεν προσέχετε τι και πόσο τρώτε μετά τη γυμναστική είναι λάθος, αλλά δεν είναι επίσης σωστό να μην τρώτε τίποτα. Ένα υγιεινό γεύμα είναι απαραίτητο για να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και για να θρέψετε τους μύες σας.

Τρώτε μόνο πρωτεΐνη μετά τη γυμναστική: Είναι λάθος, διότι ο οργανισμός σας χρειάζεται και πρωτεΐνες, αλλά και υδατάνθρακες για να λειτουργήσει σωστά. Προτιμήστε την πρωτεΐνη, μαζί με μια σαλάτα και μια ποσότητα αναποφλοίωτου ρυζιού ή μια βραστή πατάτα. Πείτε «όχι» στα άσπρα μακαρόνια και γενικότερα στους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.