Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Τραυματισμό στο κεφάλι υπέστη ο Μίκαελ Σουμάχερ σε χιονοδρομικό κέντροΤραυματισμό στο κεφάλι υπέστη ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

«Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Γκρενόμπλ» δήλωσε ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ στο Radio Monte Carlo. «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το BBC, ο διευθυντής διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου δήλωσε ότι μετά το ατύχημα ο Σουμάχερ ήταν «σοκαρισμένος, ανήσυχος, αλλά είχε τις αισθήσεις του». «Φορούσε κράνος και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο» πρόσθεσε.

Ο 44χρονος γερμανός πιλότος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη Φόρμουλα 1 μετά την τρίχρονη επανεμφάνισή του στο σπορ με την ομάδα της Mercedes. Έχει κερδίσει 91 αγώνες στα 19 χρόνια της καριέρας του στην F1.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.