Όταν ο άνθρωπος γίνεται έμπνευση για τον κόσμο…

Οι 10 προσωπικότητες που "έφυγαν" μέσα στο 2013Άνθρωποι που τραγούδησαν, που έγραψαν, που δημιούργησαν εικόνες που μίλησαν για την ελευθερία και τα ιδανικά.

Σε ένα κόσμο πιο φτωχό θυμηθήκαμε τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έφυγαν φέτος από κοντά μας.

Τζ, Τζ. Κέιλ

Ο άνθρωπος πίσω από τον Έρικ Κλάπτον. Τραγούδια όπως το Cocaine και το After Midnight μας ερμηνεύτηκαν από τον μάγο της κιθάρας.

Κόρι Μοντίθ

Ο νεαρός ηθοποιός του Glee βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε, στο Βανκούβερ.

Ντένις Φαρίνα

Τον γνώρισες ως βρώμικο αστυνομικό ή επικίνδυνο γκάνγκστερ. Ο Ντένις Φαρίνα ήταν μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της τηλεόρασης και υπήρξε πράγματι πρώην αστυνομικός.

Φρέντερικ Σάνγκερ

Ο διάσημος βιοχημικός κέρδισε δύο φορές το Νόμπελ Φυσικής. Απεβίωσε σε ηλικία 95 χρονών.

Τζέιμς Γκαντολφίνι

Ο γκάνγκστερ, ο ηθοποιός, ο θρύλος. Η ιστορική φυσιογνωμία των Soprano’s, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 χρονών.

Τομ Κλάνσι

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τον Τζακ Ράιαν, αρκετά κατασκοπικά έργα και φυσικά εμπνεύσεις για video games όπως το Splinter Cell.

Χιρόσι Γιαμαούτσι

Θυμάσαι όταν έπαιξες το πρώτο σου Mario; Ή το Donkey Kong; Τίποτε από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο γνωστός δημιουργός της Nintendo.

Πολ Γουόκερ

Το τραγικό του δυστύχημα με το αυτοκίνητο τον πήρε από κοντά μας πολύ νωρίς. Ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τις ταινίες Fast and the Furious, βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο και συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Νέλσον Μαντέλα

Η πραγματική ψυχή της ελευθερίας.  Ηγετική φυσιογνωμία του ANC πολέμησε το Άπαρτχαϊντ και τις φυλετικές διακρίσεις, αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στη φυλακή. Ο θάνατος του αποτέλεσε ορόσημο για την ελευθερία και τον συνεχή αγώνα απέναντι στον ρατσισμό.

Πήτερ Ο’ Τουλ

Ο Πήτερ Ο’Τουλ είναι ο άνθρωπος που διαμόρφωσε τον κινηματογράφο του 20ου αιώνα, που γέμισε την ταινιοθήκη μας με εκπληκτικές ταινίες. Ξεχώριζε για την υποκριτική του, αλλά πολύ περισσότερο για το ήθος του και την αγάπη του για τον κινηματογράφο.

briefingnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.