Έναν μήνα εκτός ο Βίτορ

Ζημιά 5 εκατ. ευρώ και ΑΜΚ 19 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚΣε μια Γενική Συνέλευση που διήρκησε 23 λεπτά, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 19.014.000 ευρώ.

Η κάθε μετοχή στοιχίζει 0,11 ευρώ και η αύξηση θα είναι κλειστή, δηλαδή θα μπορούν να αγοράσουν μετοχές όσοι βάλουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η σεζόν από τις 1/7/2012 μέχρι τις 30/6/2014 έκλεισε με ζημία 4.784.265 ευρώ.

Η εξήγηση που δίνεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τη μη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, μετά τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιένης.

Επίσης αποφασίστηκε να μην γίνει η αντικατάσταση της κενής θέσης στο Δ.Σ. του παραιτηθέντος συμβούλου Σπύρου Μηλιωρίδη και να συνεχίσει αυτό ως έχει.

Θλάση β’ βαθμού ο Βίτορ, μένει εκτός για έναν μήνα

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ στον αγώνα με τον Ατρόμητο επιβεβαιώθηκαν καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού με αιμάτωμα στο αριστερό τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και αυτόματα καθίσταται προτεραιότητα για το «Δικέφαλο του Βορρά» η απόκτηση στόπερ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, που έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς οι παίκτες είναι καταπονημένοι, δεν συμμετείχαν οι Λόρενς, Νίνης και Στοχ, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το… μενού περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση της μπάλας και τακτικής για την κυκλοφορία και την πίεση της μπάλας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με το Λεβαδειακό στην Τούμπα (15:00) ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 15:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.