Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανεξαρτητοποιείται η Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ

21 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έχει στείλει ήδη την σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής

Ανεξαρτητοποιείται η Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛΕπιστολή για την ανεξαρτητοποίησή της έχει στείλει, όπως επιβεβαίωσε η ίδια, στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η βουλευτής των Ανεξάρτηων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Ερωτηθείσα σχετικώς, σύμφωνα με τα Νέα, επιφυλάχθηκε να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής της αυτής όταν ανακοινωθεί επισήμως από την έδρα η ανεξαρτητοποίησή της.

Όπως γράφει το kozan.gr, η αρμόδια τομεάρχης και Βουλευτής Κοζάνης δεν ενημερώθηκε καν γι’ αυτό το σοβαρό νομοσχέδιο, όσο και για την συζήτηση στην επιτροπή που συμμετέχει και πλέον δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα. Όπως αναφέρει η ίδια, ενημερώθηκε σχετικά από δημοσιεύματα που υπήρξαν, ενώ έκανε παρέμβαση για το άρθρο που αφορά τη ΛΑΡΚΟ. Όπως φαίνεται τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

This entry was posted on Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2013 at 17:35 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply