ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΒΟΥΛΗΔεκτή έγινε η τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης μαζί με άλλους βουλευτές τις Νέας Δημοκρατίας, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας «Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη εργασία και λοιπές διατάξεις».

Με την τροπολογία αυτή λύνεται το πρόβλημα, που αφορά και τα ΚΕΚ Γρεβενών, της μεταφοράς προσωπικού των επιχειρήσεων των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων και διαμερισμάτων που καταργήθηκαν, λύθηκαν ή τέθηκαν σε εκκαθάριση από την έναρξη λειτουργίας των περιφερειών με τον Ν.3852/2010-Καλλικράτης.

Το κείμενο της διάταξης έχει ως εξής : Αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και κατάταξής τους σε προσωποπαγείς θέσεις σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν.3979/2011(Α’ 138) και του άρθρου 199 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), οι οποίες δεν δημοσιεύτηκαν για οποιοδήποτε λόγο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δημοσιεύονται με αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.