Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «δεσει» με καινούργιο συμβόλαιο τον διεθνή επιθετικό, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας με αυξημένες αποδοχές και ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 (το προηγούμενο έληγε το 2016).

Ο 25άχρονος στράικερ δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει, ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ, από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ!»

ετ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.