(Δ΄τάξη)

2 dhmotikoΤην Τετάρτη (18/12) και στο πλαίσιο του προγράμματος ηλεκτρονικής αδελφοποίησης etwinning: “Yes to Equality, Yes to Brotherhood and Yes to Peace” πραγματοποιήσαμε σε ζωντανή σύνδεση με το skype τηλεδιάσκεψη με το δημοτικό σχολείο της Ιταλίας CDS “San Filippo” di Città di Castello / International Primary School “San Filippo” , Città di Castello (PG) .

Στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν στην αρχή οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, στη συνέχεια οι μαθητές μας είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και οι Ιταλοί ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Κατόπιν όλοι οι μαθητές και των δύο σχολείων μίλησαν στην αγγλική γλώσσα και γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Στο τέλος, αφού πρώτα, τραγουδήσαμε και τα δύο σχολεία από ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην αγγλική γλώσσα, ανταλλάξαμε ευχές για τις γιορτές που έρχονται.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. κ. Έλλη Ζιώγα και την δασκάλα των αγγλικών του σχολείου μας κ. Λουκία Καραχάλιου. Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και ενθουσίασε όλους όσους συμμετείχαν.

Οι μαθητές του Σχολείου
Ο δάσκαλος της τάξης

Αργύριος Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.