anhlikΒαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για έναν 65χρονος από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς το Τριμελές Κακουργιοδικείο Κοζάνης τον καταδίκασε επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 22 ετών με χρηματικό πρόστιμο 90 χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος συνελήφθη στις 10 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα και προφυλακίστηκε με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο 65χρονος, πρώην εργολάβος, κατηγορούνταν ότι προσέγγισε έξω από σχολείο της πόλης της Πτολεμαΐδας πέντε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών, κάνοντάς τους ανήθικες προτάσεις, με χρηματική αμοιβή.

Στη μία περίπτωση μάλιστα φαίνεται να κατάφερε να παρασύρει μία από τις ανήλικες μαθήτριες αφού κατηγορείται για «αποπλάνηση ανηλίκου με ασέλγεια».

Η δράση του 65χρονου αποκαλύφθηκε το Νοέμβριο του 2012, όταν οι ανήλικες μαθήτριες αποκάλυψαν στους γονείς τους ότι από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2012 τις είχε προσεγγίσει ο 65χρονος με φιλικές προθέσεις. Στη συνέχεια όμως άρχισε να τους κάνει ανήθικες προτάσεις προσφέροντάς τους χρήματα, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τους γονείς τους και να κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος του.

ρόη βασβατέκη στον πτολεμαίο

One thought on “Κοζάνη: 22 χρόνια κάθειρξη σε 65χρονο για αποπλάνηση ανηλίκων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.