Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συμβουλές για απαλά και μεταξένια χέρια

18 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πώς να τα φροντίσετε
Συμβουλές για απαλά και μεταξένια χέριαΤα χέρια είναι από τα πρώτα πράγματα που οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν επάνω σας και η φροντίδα τους πρέπει να είναι κανόνας καθημερινά.

Συμβουλές για πιο υγιή, απαλά και μεταξένια χέρια

Πλύσιμο των χεριών πριν από κάθε γεύμα και ενυδάτωση, προκειμένου να διατηρηθεί το δέρμα απαλό και μεταξένιο. Επιλέξτε μια εντατική ενυδατική κρέμα χεριών, αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό.

Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Κάντε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό scrub, όχι σκληρό για να αποφύγετε βλάβες του δέρματος.

Προστατεύστε τα χέρια σας, ενώ κάνετε δουλειές στο σπίτι φορώντας λαστιχένια γάντια. Τα γάντια θα προστατεύσουν το δέρμα σας από τις βλαβερές χημικές ουσίες που συνήθως χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό.

Ο ήλιος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες πάνω στο δέρμα και τα χέρια δεν αποτελούν εξαίρεση. Προστατεύστε τα χέρια και το δέρμα σας με αντηλιακό.

Ο κρύος αέρας μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από τα χέρια μας, γι’ αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία τους να φοράτε γάντια. Εάν, ωστόσο, τα ξεχάσετε, προστατεύστε τα βάζοντας τα χέρια σας στην τσέπη ή τραβώντας τα μανίκια σας για να τα καλύψετε.

neadiatrofis

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, 2013 at 14:25 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply