Και η πιο πεζή πραγματικότητα – Δείτε τις φωτογραφίες
«Επίδεσμοι» στο νησί της ΑγάπηςΤο νησί Galešnjak στην Αδριατική είχε τραβήξει την προσοχή των απανταχού ρομαντικών πριν από λίγα χρόνια, όταν οι χρήστες του Google Earth πρόσεξαν πως είχε σχήμα καρδιάς και το ονόμασαν «Νησί της Αγάπης».

Νεότερες εικόνες από τον δορυφόρο DigitalGlobe’s GeoEye 1 που μάλιστα τραβήχτηκαν περίπου στις 14 Φεβρουαρίου φέτος, όπως γράφει η Daily Mail, δείχνουν την καρδιά να έχει… επιδέσμους. Οι ρομαντικοί χτύπησαν και πάλι, κάνοντας το νησί σύμβολο όλων όσων έχουν ραγισμένη καρδιά.

Τα πράγματα είναι βέβαια πολύ πιο πεζά. Ο ιδιοκτήτης του Tonci Juresko εξήγησε πως οι «επίδεσμοι» είναι προσωρινοί και προκλήθηκαν από καθαρισμό τμήματος του νησιού με μπουλντόζες.

Στο τμήμα που αποψιλώθηκε θα φυτευτούν ελαιόδεντρα «και το νησί θα γίνει πιο όμορφο από πριν», όπως ο ίδιος λέει.

Ο λόγος είναι απλά εμπορικός: πολλές φορές του είχε ζητηθεί να χρησιμοποιηθεί το νησί για τέλεση γάμων αλλά δεν ήταν εφικτό λόγω της ανεξέλεγκτης βλάστησής του. Ο Juresko λέει πως θα φυτέψει 250 ελιές στα τμήματα που «καθάρισε» και θα αποκαταστήσει και την προβλήτα που είχε φτιάξει ο παππούς του πριν από 80 χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες…

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.