http://3.bp.blogspot.com/-qzEgATiRWNM/Uq3kuheD_NI/AAAAAAAAPao/zHbt65V9Jm0/s1600/veria+-+panaitolikos.jpgΣπουδαία νίκη στην προπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε  η Βέροια, που επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έδειχνε να θέλει περισότερο τη νίκη σε σχέση με τον Παναιτωλικό.

Έτσι διατηρούσε τον ρυθμό του αγώνα και μετά απο μερικές ευκαιρίες στο 38 λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου, απέκρουσε τελευταία στιγμή και με πολύ δυσκολία προβολή του Μπεν. Τέσσερα λεπτά αργότερα (42΄) ο Καλτσάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Ράφαελ, ωστόσο το άγχος μάλλον τον κατέβαλε και σημάδεψε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες διαφορές με το πρώτο. Η Βέροια διατηρούσε το ρυθμό του αγώνα ωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Αγρινίου. Το παιχνίδι ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν μια σπίθα για να ζωντανέψει και αυτό συνέβει στο 71΄.

Μετά από αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μπεν επωφελήθηκε της κατάστασης και από κοντά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια-Παναιτωλικός για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


ΒΕΡΟΙΑ:
Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης (90΄ Αποτολόπουλος), Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ (78΄ Σιόντης), Ζεζίνιο (75΄ Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78΄ Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (75΄ Θεοδωρίδης), Μπελόν (84΄ Μύγας)

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.