envmenh rvmhosynhΤην Τετάρτη 12/12 ο σύλλογος «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» παρουσίασε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τον ηλεκτρονικό δίσκο με περιεχόμενο τη ζωή, το έργο και το μαρτύριο του ιερομάρτυρος αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Ο δίσκος αυτός περιέχει τη σύνοψη άλλου έργου του συλλόγου διάρκειας πλέον των τεσσάρων ωρών, το οποίο έχει αποτυπωθεί σε δύο ηλεκτρονικούς δίσκους οπτικοακουστικού υλικού.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος Θεόφιλος Παπαδόπουλος παρουσίασε τους σκοπούς και το έργο του συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2008 και οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλη την έκταση της χώρας. Στη συνέχεια ο Απόστολος Παπαδημητρίου μίλησε για τη Ρωμηοσύνη και τον άγιο Κοσμά. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρεθέντες οι δίσκοι με το οπτικοακουστικό υλικό.

Η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» διαθέτει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.enromiosini.gr), στην οποία φιλοξενούνται πέρα από τις δράσεις άρθρα και εργασίες ποικίλου περιεχομένου. Επιθυμεί να γίνει γνωστό το έργο της και να συνδράμουν αυτό, όσοι το επιθυμούν. Προς τούτο απευθύνει έκκληση για επικοινωνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

contact@enromiosini.gr

και στον αριθμό κλήσεως :   2310 552207

 

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.