Διέψευσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δημοσίευμα για πρόβλημα καταβολής συντάξεων

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η καταβολή των συντάξεων, έδωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας.

Δημοσίευμα ημερησίας εφημερίδας, για πολλοστή φορά κινδυνολογώντας θέτει θέμα καταβολής συντάξεων. Απαντώ: Όχι μόνο το διαψεύδω, αλλά πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Άλλωστε άλλες φορές, από την αρχή του 2013, έθεταν συνεχώς και συνεχίζουν να θέτουν ότι υπάρχει ζήτημα καταβολής συντάξεων. Το 2013 ολοκληρώθηκε, οι συντάξεις καταβλήθηκαν κανονικότατα και μάλιστα τον Δεκέμβριο, αυτό τον μήνα, για τις συντάξεις του 2014 καταβάλλονται και πιο μπροστά από την κανονική περίοδο, πριν τα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζω δε ότι η καταβολή των συντάξεων του Ιανουαρίου του 2014 για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια γίνεται χωρίς να ληφθεί η προκαταβολή από το επόμενο έτος. Δηλαδή, και σε αυτό το κομμάτι επέρχεται νοικοκύρεμα. Οι συντάξεις δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο και το 2014 θα συνεχίζονται να καταβάλλονται απρόσκοπτα και κανονικά“, ανέφερε ο υπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.