Πρόβλημα για Στέφενς

Χωρίς Τζαβέλλα o ΠΑΟΚ, με τα... δεύτερα έρχεται η ΑλκμααρΠρόβλημα στη χθεσινή, πρώτη ουσιαστικά, προπόνηση για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για το Εuropa League με την Αλκμααρ, προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, δε συμμετείχε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αισθάνθηκε «βαρύ» τον προσαγωγό του, με συνέπεια να μην υπολογίζεται στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς για τη μάχη με τους Ολλανδούς.

Με θεραπεία εξακολουθούν να κινούνται οι τραυματίες (αμφότεροι με θλάση), Σωτήρης Νίνης, Λίαμ Λόρενς και με ατομικό πρόγραμμα ο Ινίγκο Λόπεθ. Αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Ισπανία, όπου μετέβη με άδεια για να διευθετήσει προσωπικές υποθέσεις του, ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με απόφαση του τεχνικού του ΠΑΟΚ,  θα προπονείται σταθερά με την ανδρική ομάδα ο Στέλιος Πόζογλου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που γνωστοποιήθηκε για τον αγώνα με την Αλκμααρ. Αναλυτικά, συμμετέχουν σε αυτήν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδη, Πόζογλου.

Με τη δεύτερη ομάδα στην Τούμπα οι Ολλανδοί

Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχτεί η Αλκμααρ στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (12/12), όπως αναφέρει το site «telegraaf.nl».

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Ντικ Άντβοκαατ σκοπεύει να προφυλλάξει πολλούς από τους βασικούς του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τη Χέρακλες.

«Η ΑΖ ταξιδεύει με την Β ομάδα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής Ντικ Άντβοκαατ δίνει προτεραιότητα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Χέρακλες την Κυριακή. Από τη βασική ομάδα δέκα παίκτες θα παραμείνουν στο Άλκμααρ. Πρόκειται για τους : Viktor Elm, Maarten Martens, Matthias Johansson, Roy Beerens, Nick Viergever, Jeffrey Gouweleeuw, Celso Ortiz, Markus Henriksen.

Από τα συνήθη βασικά στελέχη θα παίξει μόνο ο Nemanj Gudelje που θα ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ. Επίσης και ο Χουμπ Στέφενς δεν θα παρατάξει ίσως την ισχυρότερη ομάδα του. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί για την νοκ-άουτ φάση του Europa League», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίεμα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.