Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οι πρώτες υποψήφιες αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Γιατί οι Βαυαροί είναι οι επικρατέστεροι στην κλήρωση της Δευτέρας

Οι πρώτοι τέσσερις… αντίπαλοι για ΟλυμπιακόΟ Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της Δευτέρας για τους «16» του Champions League. Γνωρίζει, δε, ήδη τις τέσσερις από τις επτά υποψήφιες αντιπάλους του.

Αυτές είναι οι πρώτες των άλλων ομίλων,  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ εξαιρείται η Παρί Σεν Ζερμέν γιατί προέρχεται από τον ίδιο όμιλο.

Οι Βαυαροί φαντάζουν επικρατέστεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα θα βρεθούν στο δρόμο του κατά 25%. Κι αυτό γιατί δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς συνυπήρχαν στον ίδιο όμιλο, αλλά και με καμία από τις Λεβερκούζεν (που τερμάτισε δεύτερη), Ντόρτμουντ και Σάλκε (που είναι φαβορί για να πάρουν τη δεύτερη θέση στα δικά τους γκρουπ από τα ματς της Τετάρτης). Έτσι οι τρεμπλούχοι θα μπορούν να συναντήσουν μόνο τον Ολυμπιακό και έναν από Γιουβέντους ή Γαλατάσαραϊ, Ζενίτ ή Πόρτο και Μίλαν ή Άγιαξ.

Όσον αφορά στις άλλες πρώτες των ομίλων, που θα προκύψουν από τα ματς της Τετάρτης, επικρατέστερες να βρεθούν στο γκρουπ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι οι Τσέλσι (αν κερδίσει την αδιάφορη Στεάουα στο Λονδίνο), Άρσεναλ (αν δεν χάσει στην Ιταλία από τη Νάπολι) και Μπαρτσελόνα (αν δεν χάσει από την αδιάφορη Σέλτικ στο «Καμπ Νου».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.