Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 ο Νομός Γρεβενών αναδεικνύεται ο μεγάλος χαμένος. Η αποκοπή των δύο άκρων του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), Εγνατία Οδός-Τρίκαλα και Λαμία -Ξυνιάδα, τον υποβιβάζουν σε έναν απλό επαρχιακό δρόμο, που καμία σχέση δεν έχει με τον αρχικό σχεδιασμό του αυτοκινητόδρομου Ε65,που δεν ήταν άλλος από τη σύνδεση της Μακεδονίας και της Ηπείρου με την Κεντρική και Νότια Ελλάδα, σύντομα και με ασφάλεια, συνεπικουρικά με το άλλο μεγάλο έργο, αυτό της Εγνατία Οδού.
Τον υποβιβάζουν σε ένα δρόμο χωρίς προοπτική, απομονωμένο από κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως είναι η Εθνική Οδός και η Εγνατία Οδός, με συνέπεια την απομόνωση των Γρεβενών.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα μας, η ολοκλήρωση τέτοιων έργων συμβάλλουν σημαντικά στην αναπτυξιακή ώθηση των περιοχών της Βόρειας Ελλάδος.
Η απόφαση αυτή θα είναι καταστροφική για τα Γρεβενά λόγω της μείωσης των επισκεπτών με σημαντικές συνέπειες στον Τουρισμό και στην Τοπική Οικονομία.
Στη διεκδίκηση της Ολοκλήρωσης του Ε65, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, είμαστε όλοι ενωμένοι, Φορείς και Πολίτες. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Παλεύουμε όλοι μαζί για το δίκαιο αίτημά μας που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση του έργου άμεσα με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ και όχι το 2015 με νέα χάραξη και νέες περιπέτειες για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσής του.
Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε το Βουλευτή του τόπου μας αρωγό και συμπαραστάτη, για να δώσει και αυτός το δικό του αγώνα, ώστε να διασφαλίσει δεσμεύσεις για την άμεση κατασκευή των δύο υπολειπόμενων τμημάτων του Ε65.
Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, για το συμφέρον των Γρεβενών και την αναπτυξιακή του πορεία στο μέλλον, θα δώσουμε από κοινού το δικό μας αγώνα για το δίκαιο αίτημά μας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών
Και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Συμπολίτευσης και Μείζονος Αντιπολίτευσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.