Την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης διεκδικεί απόψε το βράδυ στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Άντερλεχτ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” που θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ τη φετινή σεζόν, Κώστα Μήτρογλου, και τον Γιάννη Μανιάτη έχουν τις λύσεις για να τα καταφέρουν και να πάρουν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους (μετά τις σεζόν 1998/99, 2007/08 και 2009/10).

Ο προπονητής Μίτσελ εμφανίστηκε ρεαλιστής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και είπε πως δεν περιμένει δώρα από το άλλο ματς της αναμέτρησης, αφού οι νταμπλούχοι Ελλάδας, προκρίνονται στους “16” της διοργάνωσης απλά αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια του τρίτου ομίλου.

Ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά (ή Παπαδόπουλο), Σιόβα και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Εντινκά. Στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ με τον Βάις και τον Ολαϊτάν να διεκδικούν την άλλη θέση.

Ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα παίξουν πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Oι Βέλγοι δεν έχουν κανένα κίνητρο, εκτός από τα χρήματα που δίνει η UEFA σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και αυτό είναι κάτι που έχει ζητήσει ο πρόεδρός τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

 

Το πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ

Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν

 

Η βαθμολογία:

Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)

Ολυμπιακός 7 (7-7)

Μπενφίκα 7 (6-7)

Άντερλεχτ 1 (3-14)

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.