Λογαριασμός μετατρέπει αυτόματα τα πορτρέτα μας σε αψεγάδιαστες εκδοχές τους!
Οι... φοτοσοπαρισμένες φαντασιώσεις του InstagramΤα νέα είναι συγκλονιστικά: ο κόσμος των selfies αποκτά πλέον μια νέα αίγλη και υπεύθυνο δεν είναι άλλο από το πανταχού παρόν Instagram.

Ο νέος λογαριασμός λοιπόν @photoshop_fantasy κάνει το ηλεκτρονικό του θαύμα ως εξής: όποιος ταγκάρει τη φωτογραφία του με το hashtag #psfantasy θα λάβει μια αρκούντως παραποιημένη μεν, εντελώς αψεγάδιαστη δε εκδοχή της αρχικής εικόνας!

Τα αποτελέσματα είναι τόσο αλλοιωμένα (αν και εντυπωσιακά) που δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να μην αναγνωρίζεις πια τον εαυτό σου. Μια φορά πάντως ωραίος (ή σχεδόν!) θα γίνεις στη στιγμή.

Ο λογαριασμός έχει ήδη προλάβει να γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς οι προσαρμογές που κάνει στα αυτοπορτρέτα παραείναι εξεζητημένες, με κάποιους blogger να κάνουν λόγο ακόμα και για βιασμό της προσωπικότητας του χρήστη.

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι μιλάμε για τον ιλουστρασιόν κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης: ποστάρεις λοιπόν μια φωτογραφία σου στο Instagram και περιμένεις κατόπιν κάποιον που δεν ξέρεις ούτε έχεις εξουσιοδοτήσει να φτιάξει μια τροποποιημένη εκδοχή του προσώπου σου, που θα μοιάζει «χαλαρά» με σένα, θα είναι όμως σαφώς πιο λαμπερή και με τόνους μέικ-απ «κερασάκι» στην τούρτα!

Δείτε λοιπόν τα «πριν» και τα «μετά» της φωτοσοπαρισμένης εκδοχής του Photoshop Fantasy και κρίνετε μόνοι σας το αισθητικό αποτέλεσμα…

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.