emporikos-syllogos-grevena-300x265Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών στην προσπάθειά του να στηρίξει τις επιχειρήσεις του Νομού και να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού θέτει σε εφαρμογή το project «Χριστούγεννα 2013-2014».
Στην συγκεκριμένη δράση θα παραχωρηθούν δωρεάν ειδικά αριθμημένοι λαχνοί στις επιχειρήσεις, οι οποίοι θα δίνονται δωρεάν στους πελάτες με τις αγορές των 20ευρώ και άνω.
Προσοχή: Οι λαχνοί για να είναι έγκυροι πρέπει να επισυνάπτετε η νόμιμη απόδειξη.

Ο πελάτης δικαιούται με την σειρά του να έχει στην κατοχή του περισσότερα από ένα κουπόνια τις ίδιας επιχείρησης ή άλλης επιχείρησης ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποίησε.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για την ανάδειξη των δέκα(10) τυχερών οι οποίοι θα λάβουν μια δωροεπιταγή των 50ευρώ για αγορές στα καταστήματα της πόλης.
Λαχνοί μπορούν να διαθέτουν οι επιχειρήσεις στους πελάτες τους από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014.

Η δράση χρηματοδοτείτε από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013-2014

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.