Συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της Τράπεζας παρουσία φορέων…

synetairistikhΣε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνέντευξη τύπου των μελών της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία από σήμερα τελεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, αφού δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια των 20 εκ. ευρώ που απαιτούνταν (συγκέντρωσε τα 11 εκ αυτών).

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη (πρόεδρο της Συνεταιριστικής), αλλά και τον κ. Νέστορα, Γενικό Διευθυντή, ο λόγος που η τράπεζα κλείνει είναι γιατί δεν της δόθηκε παράταση, παρά μόνο 8 ημέρες προθεσμία. Η άποψη όλων των μελών του ΔΣ όπως αποτυπώθηκε στη συνέντευξη, ήταν ότι αν της δινόταν περισσότερος χρόνος θα πετύχαινε το στόχο της αφού είχε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέντευξη ήταν επίσης, οι κ. Σόκουτης και Παπαδόπουλος από την Περιφέρεια, αλλά και οι κ. Φλώρος, Τουμπουλίδου, Καραπάτσιος, από το Δήμο Κοζάνης.

Στην τράπεζα εργάζονται σε όλη τη Δ.Μ. 35 εργαζόμενοι που είναι αβέβαιο το μέλλον τους. Οι καταθέσεις είναι εξασφαλισμένες (πάνε στην ALPHA BANK) ενώ ζητούμενο είναι τα δάνεια.

Ακολουθούν video με τις τοποθετήσεις του κ. Αποστολίδη, Νέστορα και Ελευθεριάδη (μέλη ΔΣ της τράπεζας)

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.