Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι… φοτοσοπαρισμένες φαντασιώσεις του Instagram…!!!

10 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Λογαριασμός μετατρέπει αυτόματα τα πορτρέτα μας σε αψεγάδιαστες εκδοχές τους!
Οι... φοτοσοπαρισμένες φαντασιώσεις του InstagramΤα νέα είναι συγκλονιστικά: ο κόσμος των selfies αποκτά πλέον μια νέα αίγλη και υπεύθυνο δεν είναι άλλο από το πανταχού παρόν Instagram.

Ο νέος λογαριασμός λοιπόν @photoshop_fantasy κάνει το ηλεκτρονικό του θαύμα ως εξής: όποιος ταγκάρει τη φωτογραφία του με το hashtag #psfantasy θα λάβει μια αρκούντως παραποιημένη μεν, εντελώς αψεγάδιαστη δε εκδοχή της αρχικής εικόνας!

Τα αποτελέσματα είναι τόσο αλλοιωμένα (αν και εντυπωσιακά) που δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να μην αναγνωρίζεις πια τον εαυτό σου. Μια φορά πάντως ωραίος (ή σχεδόν!) θα γίνεις στη στιγμή.

Ο λογαριασμός έχει ήδη προλάβει να γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς οι προσαρμογές που κάνει στα αυτοπορτρέτα παραείναι εξεζητημένες, με κάποιους blogger να κάνουν λόγο ακόμα και για βιασμό της προσωπικότητας του χρήστη.

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι μιλάμε για τον ιλουστρασιόν κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης: ποστάρεις λοιπόν μια φωτογραφία σου στο Instagram και περιμένεις κατόπιν κάποιον που δεν ξέρεις ούτε έχεις εξουσιοδοτήσει να φτιάξει μια τροποποιημένη εκδοχή του προσώπου σου, που θα μοιάζει «χαλαρά» με σένα, θα είναι όμως σαφώς πιο λαμπερή και με τόνους μέικ-απ «κερασάκι» στην τούρτα!

Δείτε λοιπόν τα «πριν» και τα «μετά» της φωτοσοπαρισμένης εκδοχής του Photoshop Fantasy και κρίνετε μόνοι σας το αισθητικό αποτέλεσμα…

newsbeast

This entry was posted on Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, 2013 at 15:32 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply