ΣΔΕΦΦO Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου διοργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, ημερίδα με θέμα «Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου.

Δράσεις και λειτουργία του στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ», με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις προτεραιότητες και τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης στα ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης, βιώσιμης ανάπτυξης και ανάδειξης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Επίσης, στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το πακέτο περιβαλλοντικής ενημέρωσης ευαισθητοποίησης μαθητών, ηλικίας 6- 12 ετών, με τίτλο «Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου. Ας μάθουμε…. ας παίξουμε» που υλοποιήθηκε από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για λογαριασμό του Φορέα Διαχείρισης.Η περιβαλλοντική ενημέρωση – ευαισθητοποίηση μαθητών, με στόχο την σωστή πληροφόρηση και ανάδειξη αξιών απαραίτητων για αλλαγή νοοτροπίας και στάσης ζωής σε σχέση με το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον, αποτελεί προτεραιότητα για το Φορέα Διαχείρισης.

Μετά το τέλος της ημερίδας, στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν, στον ίδιο χώρο τα εγκαίνια έκθεσης με θέμα «Το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου μέσα από τα μάτια των παιδιών». Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 Δεκεμβρίου έως και την 20 Δεκεμβρίου 2013, και για τις ώρες 10.30 – 13.30 και 18.00 – 20.00.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Φορέα Διαχείρισης, στο 26530 22241, 22245 και στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων 24620 87563.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.