Μοιρασιά στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και ΠανιώνιοΟ Παναιτωλικός διατήρησε το αήττητο της έδρας του, αλλά αυτή την φορά δεν έφτασε στη νίκη. Για 5ο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», καθώς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Πανιώνιο στο Αγρίνιο (3η εντός έδρας ισοπαλία), στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Σε επιθετικό μονόλογο του Παναιτωλικού εξελίχθηκε το πρώτο μέρος, αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, Ανέστης (7 επεμβάσεις στην παρθενική του εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ) και το δοκάρι δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Μάκη Χάβου να προηγηθεί.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες και στα πρώτα 10 λεπτά σημειώθηκαν τρεις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 2΄ και 9΄ τα σουτ των Μπόγιοβιτς και Καμαρά απόκρουσε ο Ανέστης ενώ ενδιάμεσα ο Μπρακάλι έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε το σουτ του Κολοβού, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των «κυανέρυθρων» στο διάστημα αυτό.

Ο ρυθμός που έδωσαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν πολύ γρήγορος και στο 14΄ ο Κολοβός με προβολή απεσόβησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, μετά την κεφαλιά του Καλί. Στο 21΄ ο Κούσας από φάουλ του Γκάλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δε μέτρησε καθώς ο αρχηγός του Παναιτωλικού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ακολούθησαν δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Ανέστη στην κεφαλιά του Καμαρά στο 38΄ και στο δυνατό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου στο 40΄, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η κεφαλιά του Μπακάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός ναι μεν είχε την εδαφική πυεροχή, αλλά δε μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ανέστη, όπως έκανε στα πρώτα 45 λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο γκολκίπερ του Πανιωνίου επενέβη μόνο στο 76΄ σε σουτ του Μπελόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερες προϋποθέσεις για να φτάσουν στην επιτυχία.

Διαιτητής: Α.Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Μπελόν -Αραβίδης, Κούρος, Κουλουχέρης, Καλτσάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80΄ Δάρλας), Γοδόι (62΄ Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75΄ Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (86΄ Λαμπρόπουλος), Μενδρινός (67΄ Καμπάνταης), Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (90+2 Τόσκας).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.