Χαμόγελο ξανά!

Όχι μόνο τον νίκησε, αλλά τον προσπέρασε κιόλας! Ο Πανθρακικός επικράτησε σχετικά εύκολα 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έφτασε τους 18 βαθμούς, με τους ηττημένους να μένουν στους 17.

Οι Θρακιώτες έβαλαν τέλος στο σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, που πήραν το τρίποντο, χάρη στα τέρματα των Ιγκόρ (30’ πέναλτι) και Ζεκίνια (54’).

Με δέκα παίκτες έπαιζε από την φάση του πρώτου γκολ ο «Άγιαξ της Ηπείρου», λόγω αποβολής του Λίλα, ενώ στο 64’ έμεινε και με εννιά, λόγω δεύτερης κίτρινης του Κεϊτά!
Το ματς
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Πανθρακικός είχε μπει πιο αποφασιστικός και έτοιμος να κυνηγήσει τη νίκη. Και προσπαθούσε να απειλήσει, κυρίως με τα σουτ του Τζάνη που είτε έφευγαν για λίγο άουτ, είτε ο Βελλίδης δήλωνε «παρών». Κι όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα… δεν είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο. Και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Ο Ιγκόρ προσπάθησε να σουτάρει μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Λίλα σταμάτησε την μπάλα αντικανονικά με το χέρι του και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, ενώ απέβαλλε τον Αλβανό. Φυσικά ο άσος των γηπεδούχων δεν έχασε την ευκαιρία και από την άσπρη βούλα «εκτέλεσε» τον Βελλίδη για το προβάδισμα! Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν περαιτέρω συγκινήσεις, με την ομάδα της Κομοτηνής να ‘χει βάλει γερά τις βάσεις.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Τσιώλη είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο κόλπο ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Τσάβες, όμως, στο 50’ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Σέρεμετ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 και να επανέλθουν στην θέση τους, οι καρδιές των φίλων του Πανθρακικού. Η ομάδα του Μάντζιου όχι μόνο την «γλίτωσε», αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, Κάσες και Ζεκίνια συνεργάστηκαν ωραία, με τον δεύτερο να κάνει το 2-0!

Κάτι τα δύο γκολ, κάτι το αριθμητικό μειονέκτημα, δεν άφηναν πολλά περιθώρια στον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν φαινόταν να μπορεί να το γυρίσει. Κι όταν ο Κεϊτά αποβλήθηκε στο 64’, αφήνονας τους Γιαννιώτες με εννιά παίκτες, ουσιαστικά μπήκε… ταφόπλακα στο παιχνίδι. Ουσιαστικά όλα τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς να μείνει κάτι άξιο αναφοράς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν «αδειάσει», τους γηπεδούχους να κρατούν άνετα και να ολοκληρώνεται το παιχνίδι με το τελικό 2-0.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81′ Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79′ Εμπό), Ιγκόρ (40′ Ζεκίνια)

ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος (53′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34′ Στρούνα), Τσάβες (66′ Σκόνδρας), Ίλιτς

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.