Οι 100 πιο επιτυχημένες γυναίκες του Καναδά παρουσιάζονται σε ένθετο τεύχος της ημερήσιας καναδικής εφημερίδας National Post, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και μία Ελληνίδα, η Κατερίνα Καρακατσάνη.

Στο βιογραφικό της αναφέρεται ότι η Κατερίνα Καρακατσάνη έχει 24 χρόνια ανοδικής πορείας σε σημαντικές θέσεις στην εταιρεία Morrison Hershfield και διαθέτει μεγάλη πείρα ως μηχανικός αλλά και στη διοίκηση. Στην σημερινή της θέση, στην οποία διορίσθηκε το 2012 είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς και τοπικές δραστηριότητες της εταιρείας, διευθύνοντας 800 επαγγελματίες στα γραφεία της Βόρειας Αμερικής.

Η Κατερίνα Καρακατσάνη, διετέλεσε πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Καναδά και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης «Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα».

Πέρυσι η Κατερίνα Καρακατσάνη τιμήθηκε με το μετάλλιο των Μηχανικών για τη διοίκηση και συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην Καναδική Ακαδημία Μηχανικών. Η Κατερίνα Καρακατσάνη είναι αδελφή της δικαστού του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά, Ανδρομάχης Καρακατσάνη.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.