Με το καλημέρα… Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η SKODA Ξάνθη, που βρήκε απέναντί της μια άτολμη και ασύνδετη Βέροια και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μια άνετη νίκη.
Κορυφαίοι οι Μαρίν, Σολάρι και Σολτάνι για την ομάδα του Μάουρερ. Παραμένει σε τροχιά… υποβιβασμού η «βασίλισσα του Βορρά».
Το ματς
Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης οι τεχνικοί των δύο ομάδων υποχρεώθηκαν να αφήσουν στην άκρη τα όποια σχέδια είχαν προετοιμάσει πριν το παιχνίδι και να βρουν εναλλακτικά πλάνα.

Σε πιο ευχάριστη θέση, βέβαια, βρέθηκε ο Μάουρερ που είδε τον Τριάδη να σκοράρει στα 20 δευτερόλεπτα και μετά από αυτήν την εξέλιξη έδωσε χώρο στον αντίπαλο προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αυτό το στυλ αποδείχθηκε ιδανικό για τους γηπεδούχους που παρέμειναν επικίνδυνοι χάρη στην πολύ καλή μέρα που βρέθηκε ο Μαρίν (άλλωστε από τα πόδια του ξεκίνησε και το γκολ της SKODA Ξάνθης).

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα γινόταν φανερό πως θα χρειαζόταν κάτι πιο δραστικό από απλή φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας για να έρθει η ισοφάριση.

Οι παίκτες της Βέροιας όμως, αντί να ανεβάσουν ρυθμό και να πιέσουν περισσότερο τους «Ακρίτες», στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκαν λιγότερο αποφασισμένοι και χωρίς διάθεση να πάρουν παραπάνω ρίσκο.

Αυτή η κατάσταση ήταν ό,τι ακριβώς ζητούσε η Ξάνθη, που συνέχισε να ελέγχει το ματς και να «καραδοκεί» για εκείνη την αντεπίθεση που θα «τελείωνε» τη δουλειά. Ένα τέταρτο πριν το τελευταίο σφύριγμα αυτό έγινε. Το λάθος του Σισοκό οδήγησε σε πέναλτι του Ορέστες στον Σολάρι που ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-0 που όμως δεν ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι…. παρέδωσαν πνεύμα στη συνέχεια, εμφάνισαν απίστευτα κενά στην άμυνα και μοιραία δέχτηκαν κι άλλο γκολ (Μάνταλος 81’) και φυσικά παρέμειναν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία…. Τόσο χαμηλά, που θα χρειαστούν κάτι εξαιρετικό από εδώ και στο εξής για να αποφύγουν τα χειρότερα που στη δική τους περίπτωση ισοδυναμούν με υποβιβασμό…

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη – Βέροια για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
SKODA Ξάνθη: Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (64’ Μάνταλος), Τριάδης, Μαρίν (67’ Ντιέ), Σολάρι, Σολτάνι (84’ Μπέρτος), Χοσέμι .

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Ντε Γκουζμαν, Ράνος, Βάλλας.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Σισοκό (80’ Μπάρμπας), Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (61’ Σεγκούντο), Μπεν (84’ Μάνος), Αμαραντίδης, Ορέστες, Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Ντα Κόστα, Αποστολόπουλος, Παυλίδη.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.