Συλλυπητήριο μήνυμα και από την Ενώση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Γρεβενών
Αστυνομικοί Φλώρινας: Παρακαλάμε για να μας φτιάξουν τα οχήματα Για σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο εξοπλισμού έκανε λόγο σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, Γιάννης Μουρατίδης.

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 43χρονου αστυνομικού στη Φλώρινα από δύο Αλβανούς κακοποιούς, ο κ. Μουρατίδης είπε χαρακτηριστικά: «Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν γίνονται εκλογές“, πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο υπαρχιφύλακας έχασε τη ζωή του, έχοντας πληροφορίες για παράνομη αλιεία οι συνοριοφύλακες προσέγγισαν μια καλύβα στην περιοχή (σ.σ στο Αγκαθωτό Πρεσπών) και όταν επιχείρησαν να την ελέγξουν, οι Αλβανοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι συνάδελφοί του ανταπέδωσαν, σκοτώνοντας δυο από τους δράστες. “Έφτασαν στο σημείο να κλέβουν δίχτυα και ψάρια με καλάσνικοφ“, επισήμανε ο κ. Μουρατίδης.(neaflorina.blogspot.gr)

Τη θλίψη της για τον θάνατο του υπαρχιφύλακα στη Φλώρινα εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Συλλυπητήριο μήνυμα και  από την  Ενώση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Γρεβενών:

Δυστυχώς οι καθημερινές μάχες των Ελλήνων Αστυνομικών για την ασφάλεια των συμπολιτών τους, κάποιες φορές δεν τελειώνουν με χαρές, συγχαρητήρια και τηλεοπτικούς διθυράμβους, αλλά με θρήνο συγγενών και αληθινά βουρκωμένα μάτια φίλων.

 Σήμερα ήταν η σειρά της γειτονικής Φλώρινας να αποχαιρετήσει έναν ακόμη συνάδελφο που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος προσθέτοντας το όνομα του στο πάνθεον των ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης μας ως ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στη θυσία του, εκφράζει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συναδέλφους του.
Αισθάνεται δε την ανάγκη να τονίσει σε όσους ήδη κρατούν στα χέρια τους το χιλιοφορεμένο προσωπείο της θλίψης, της κατανόησης και της συμπόνιας, να μην το χρησιμοποιήσουν γιατί ξεθώριασε από το αίμα και δεν τους κρύβει πια…

Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Γραμματέας  των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας Γεώργιος Μπάρος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.