H πιο fastest-selling κονσόλα στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας
Tο Playstation 4 κατακτά και την ΕυρώπηΜετά την Αμερική, το PS4 κατακτά και την Ευρώπη, για την ακρίβεια κάνει απόβαση στην Μεγάλη Βρετανία και σπάει τα ρεκόρ.

Tις πρώτες μέρες που βρισκόταν στα ράφια των καταστημάτων, το PS4 πούλησε 250.000 κομμάτια, ξεπερνώντας το PSP (185.000 κομμάτια, 2005) ως η πιο fastest-selling κονσόλα στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας. Για την ακρίβεια, πούλησε 100.000 κομμάτια περισσότερα από το Xbox One, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα την προηγούμενη βδομάδα, ενώ (κρατηθείτε) ξεπέρασε αυτές τις λίγες μέρες τις πωλήσεις που έχει κάνει το Wii U σε έναν ολόκληρο χρόνο (launch στις 30 Νοεμβρίου 2012).

Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι οι τίτλοι λανσαρίσματος δεν ξεχωρίζουν (ποσοτικά αλλά και ποιοτικά), ενώ είχε γίνει και γνωστό ότι στις πρώτες μέρες θα υπάρχει πρόβλημα στο PSN. Να πούμε λοιπόν εδώ ότι, παρά τα προληπτικά μέτρα της Sony, το PSN παρουσίασε κάποια προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Έτσι, η εταιρεία απενεργοποίησε και το Redeem Codes (με θύμα τον Μιχάλη Τέγο που δεν κατέβασε την PS Plus συνδρομή του…), με την λειτουργία να μην είναι ακόμα διαθέσιμη, όπως διαβάζουμε στο επίσημο ευρωπαϊκό blog του PlayStation.

Με το Content Information Screen να έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως, επόμενο στη σειρά είναι το What’s New και έπειτα η ενεργοποίηση κωδικών. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για vouchers που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συνδρομή στο Plus, να κατεβάσετε games, να περάσετε από τις PS3 εκδόσεις τίτλων, όπως το ACIV για παράδειγμα, σε αυτές του PS4 με μικρή επιβάρυνση, και γενικά ότι σχετίζεται με την επιλογή Redeem Codes. Όλα τα υπόλοιπα, όπως οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας, εγγραφή, sign-in, Trophies, multiplayer και τα λοιπά, λειτουργούν κανονικά.

Τέλος, υπάρχει και η φήμη ότι το περίφημο Gaikai θα γίνει διαθέσιμο στην Αμερική προς το τέλος του 2014 (Q3). Με τον Andrew House να μην δίνει ακριβή ημερομηνία για το λανσάρισμα της υπηρεσίας στο Eurogamer (αν και πιέστηκε), παρά μόνο ότι θα βγει πρώτα στην Αμερική εντός της επόμενης χρονιάς, το site υποστηρίζει ότι το πιο πιθανό είναι να την δούμε στην Ευρώπη το 2015. Αν όντως συμβούν έτσι τα πράγματα, δεν θα το θεωρήσω και έκπληξη…

Breaking News: Όσο για το The Order: 1886, η developer Ready at Dawn στοχεύει το φθινόπωρο του 2014, ως την περίοδο που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, όπως μάθαμε μετά από ανταλλαγή tweets.

thegang

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.