Μόλις 4 ημέρες μετά τη γέννα της

Λαρς-Κρίστιαν ΈρικσενΗ Καρολάιν Μπεργκ-Έρικσεν είναι η σύζυγός του Νορβηγού ποδοσφαιριστή Λαρς-Κρίστιαν Έρικσεν και πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram μόνο με τα εσώρουχα, προκαλώντας έκπληξη για την σφριγηλότητα του σώματος της, μόλις 4 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας  με τα εσώρουχα προκάλεσε αντιδράσεις στη Νορβηγία, αφού θεωρήθηκε ότι προσβάλει και πιέζει τις γυναίκες να επανέλθουν άμεσα στις αναλογίες τους μετά τη γέννα, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για πιθανή χειρουργική επέμβαση ώστε να επιτευχθεί η εικόνα που βλέπετε.

Πώς σύζυγος ποδοσφαιριστή προκαλεί με φωτογραφία στο Διαδίκτυο

Η Καρολάιν απολογήθηκε λέγοντας ότι η ίδια δεν θέλει να πάει ενάντια στη φύση και τόνισε ότι είναι υπερήφανη για το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει.

Μάλιστα, συμβούλεψε τις γυναίκες να μην αισθάνονται ντροπή και άσχημα για το σώμα τους, ειδικά κατά τη διάρκεια και λίγο μετά την εγκυμοσύνη.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.