Η Ξάνθη πήρε τον βαθμό στη Ν.Σμύρνη με δέκα παίκτεςΜοιράστηκαν τους βαθμούς Πανιώνιος και Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη (0-0), στο παιχνίδι για την 13ης αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Χωρίς πολλές φάσεις και μέτριο θέαμα το ματς, με σημαντικότερη στιγμή για τον Πανιώνιο το 20ό λεπτό με τον Τσέμα να αποκρούει πέναλτι του Αραβίδη. Να σημειώσουμε πως η Ξάνθη αγωνίστηκε από το 58′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Κάλβο.

Χωρίς πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος είχε μια φλύαρη υπεροχή και προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει την άμυνα της Ξάνθης, ενώ η τελευταία με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ.

Η σημαντικότερη στιγμή στο 45λεπτο έγινε στο 20ό λεπτό και ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Τότε ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι σε σε χέρι του Ντε Γκούζμαν, ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τσέμα απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να φθάσει με αξιώσεις στην εστία της ακριτικής ομάδας. Η πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων έγινε αισθητή μετά την αποβολή του Κάρλος Κάλβο στο 58′ και τη Ξάνθη να προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους στους επιθετικούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα, πάντως, του Ράινερ Μάουρερ θα μπορούσε να προηγηθεί στο 63ο λεπτό, αλλά το σουτ φάουλ του Χοσέμι προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου, ενώ στο 68′ ο Σολτάνι σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Πανιώνιος απάντησε στα …δοκάρια στο 78ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κολοβού ο Καμπάνταης με κεφαλιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέμα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στα τελευταία δέκα λεπτά πίεσε περισσότερο την άμυνα της Ξάνθης, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα…

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος-Ξάνθη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Ο διαιτητής Θάνος (Γρεβενών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αυλωνίτη, Αραβίδη, Κουλουχέρη, Βασιλακάκη – Γούτα, Ντε Γκουζμάν, Φλίσκα, ενώ απέβαλε στο 58ο λεπτό τον Κάλβο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός (86′ Λάζνικ), Μητρόπουλος, Γιάννου, Αραβίδης (76′ Καμπάνταης), Καλτσάς (64′ Ντούνης).

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ):
Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Ντε Γκούζμαν (55′ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Χοσέμι, Σολτάνι, Σολάρι (87′ Ράνος), Μάνταλος (75′ Μαρίν), Κάλβο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.