Με... σβηστές «μηχανές» ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον ΕργοτέληΤην 6η νίκη του στο Καραϊσκάκη, σε ισάριθμα παιχνίδια, πέτυχε ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά επί του Εργοτέλη με 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Κάμπελ στο 3′, ο Ολαϊτάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ο Ντομίνγκες στο 62′ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Ολυμπιακός πέτυχε την 12η νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που δεν κλείστηκε καθόλου κι έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Η διαφορά δυναμικότητας, όμως, των δύο αντιπάλων ήταν εμφανέστατη σε ολόκληρη της διάρκεια του αγώνα, ακόμη και στο πρώτο μέρος, που στο μεγαλύτερο διάστημα οι παίκτες του Μίτσελ δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με το πολύ όμορφο πλασέ του Κάμπελ στο 3ο λεπτό κι από κει και πέρα «πάγωσαν» το ρυθμό του ματς, δίδοντας την ευκαιρία στους Κρήτες να βγουν στην επίθεση και να απειλήσουν με το Ρομάνο στο 22΄, η κεφαλιά του οποίου από καλή θέση έφυγε άουτ.

Χωρίς να κάνει την παραμικρή ευκαιρία μετά το γκολ του Κάμπελ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ουσιαστικά να «τελειώσει» το ματς. Από την εξαιρετική ενέργεια του Σάμαρη και την ασίστ στον Ολαϊτάν, ο Νιγηριανός με πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού (2-0).

Τυπικής διαδικασίας ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ με τον Ντομίνγκες στο 62΄, επίσης το πρώτο του Αργεντινού στη Σούπερ Λίγκα. Αξίζει να επισημανθεί ότι με τους Πειραιώτες έκανε ντεμπούτο ο Μιγκέλ Τόρες, ενώ στο 29΄ ο Μανιάτης τραυματίστηκε (πιθανότατα διάστρεμμα) και αποχώρησε υποβασταζόμενος αφού του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εργοτέλης για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Ρομάνο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29΄λ.τ. Σάμαρης), Βάις (59΄ Ντομίνγκες), Κάμπελ, Σαβιόλα (68΄ Μασάντο), Ολαϊτάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79΄ Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71΄ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71΄ Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.