Τι δήλωσε στην εκπομπή του ο παρουσιαστής

Καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ περιέγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της Τετάρτης, επιστρέφοντας στην εκπομπή “Πρωινό Μου”.

“Εγώ μπορεί να είμαι δημόσιο πρόσωπο και να είμαι εδώ και να μιλάω, αλλά στο ίδιο λούκι είναι και τρία εκατομμύρια Έλληνες!… Αν δεν γίνει κάτι, θα κάνουμε τον Κορυδαλλό από εδώ, μέχρι την Κόρινθο”, είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

“Πήγα μόνος μου στη ΓΑΔΑ! Ήπια έναν καφέ εκεί δίπλα, πήγα στην Αστυνομία και αμέσως άρχισα να σπάω ρεκόρ. Η ουσία είναι ότι πήγα για δύο πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι και σωστά. Το ένα είναι Δημόσιο και το άλλο είναι ΙΚΑ. Όμως, το πρώτο δεν είναι Δημόσιο, αλλά νοίκια ιδιωτικά, τα οποία, βάσει Νόμου, μπορεί κάποιος να τα παραχωρήσει στην Εφορία. Όσον αφορά στο ΙΚΑ, ήταν όταν έκλεισε η εταιρεία, όπου υπήρχε επίσχεση από τους εργαζομένους, δεν πληρώνονταν οι μισθοί και οι εισφορές και το ΙΚΑ είχε ξεχάσει να το κατατάξει, όπως μου είπε η δικηγόρος”, είπε.

“Έχω ξεπουλήσει το σύνολο της περιουσίας μου, όπως έχουν κάνει και πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι, διότι, αυτή την εποχή, πάνω από ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις, όπως διάβαζα, έχουν φαλιρίσει, έχουν πτωχεύσει και δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας σειρά υποχρεώσεων που έχουν. Έτσι και η ΙΜΑΚΟ, που είχε πληρώσει γύρω στα 130 – 150 εκατομμύρια, από το 1995 έως το 2011, στην Εφορία, στο ΙΚΑ και τα υπόλοιπα. Είναι πολλά”.

“Ξεπληρώνοντας το Δημόσιο, είχα μηδέν. Αυτό το μηδέν δεν εκτιμήθηκε στο δρόμο, δηλαδή ότι τα ‘δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο που λέει και η Δέσποινα, και βρέθηκα εκεί που βρέθηκα. Αν δεν πήγαινα, θα έρχονταν αυτοί… Υπάρχουν πολλοί που χρωστούν, αλλά σε κάποιους γίνεται πιο aggressive γιατί θα μαζευτούν κάμερες και τα λοιπά”.

“Αφού πούλησα τα σπίτια και δεν υπάρχει πλέον μία, προσπάθησα επί ένα χρόνο και με όσα είχα μαζέψει στη ζωή μου, τα 32 χρόνια που δούλευα, να βοηθήσω αυτό το μαγαζί να ζήσει και έτσι μου έδωσαν οι τράπεζες. Αυτή είναι η αλήθεια, η αλήθεια μου!”.

“Αυτό που με έκανε να λυπηθώ μέσα εκεί, είναι ότι έβλεπα κοσμάκη να πηγαίνει για πέντε, για δέκα, δεκαπέντε… Το πώς αισθάνεσαι είναι μια άλλη ιστορία. Λέω ότι αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την αλήθεια την ζούνε κι άλλοι άνθρωποι! Όταν τα έχεις δώσει όλα στα ΙΚΑ, τα ΣΙΚΑ και τα ΜΙΚΑ, λες “δες με με κάποιο τρόπο και εξυπηρέτησε μια κατάσταση να μπορέσει να γίνει”. Αλλιώς, θα καταλήξουμε να κάνουμε τον Κορυδαλλό από εδώ, μέχρι την Κόρινθο!”, είπε ακόμη.


Κωστόπουλος για τη σύλληψη του από CDemo83

Σημειώνεται ότι αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσής του, καθώς το Τριμελές Αυτόφωρο θα εκδικάσει την υπόθεσή του στις 10 Δεκεμβρίου.

Νews247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.