Δείτε το trailer
000Αγγλικός Τίτλος: The Hunger Games: Catching Fire
Tagline: Θυμήσου ποιος είναι ο εχθρός.
Είδος: Περιπέτεια, Φαντασίας
Διάρκεια: 146′
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α.

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Σενάριο: Simon Beaufoy, Michael Arndt, Suzanne Collins (μυθιστόρημα ‘Catching Fire’)
Ηθοποιοί: Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), Donald Sutherland (President Snow), Elizabeth Banks (Effie Trinket), Lenny Kravitz (Cinna), Stanley Tucci (Caesar Flickerman), Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Jena Malone (Johanna Mason), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), Sam Claflin (Finnick Odair), Amanda Plummer (Wiress)

Εταιρεία Διανομής: Spentzos Film
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21/11/2013

Η υπόθεση: Η Κάτνις καταφέρνει να επιβιώσει στους 74ους Αγώνες Πείνας και επιστρέφει νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες της Πάνεμ. Κατά την διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες. Παρόλα αυτά η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον Πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75ους Αγώνες Πείνας, τους Αγώνες που θα αλλάξουν την Πάνεμ για πάντα.

Δείτε το trailer:

Ημέρες και ώρα προβολής

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 16:00
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 16:00
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 16:00
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 16:00
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 16:00
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 16:00
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 16:00

entertainment.in

 

sevenart

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.