Εντοπίζουμε τις αιτίες και βρίσκουμε τρόπους να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού

Υπάρχει, τελικά, τρόπος να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα;Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί σχετικά με την κυτταρίτιδα, που εμφανίζεται στα σώματα της πλειοψηφίας των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού, στο κάτω μέρος (κυρίως) του σώματός μας, οφείλεται στην κατακράτηση υγρών. Υπάρχει, όμως, τρόπος να την εξαφανίσουμε;

Καταρχήν, όσον αφορά την κυτταρίτιδα, επικρατούν δύο μύθοι: ότι είναι κληρονομική, αλλά και όχι, αν μας παρουσιαστεί, δεν μπορούμε να την ξεφορτωθούμε. Ναι, είναι πολύ πιθανόν να δει κανεί γυναίκες της ίδιας οικογένειας με την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μια κληρονόμησε κυτταρίτιδα από την άλλη, αλλά ότι δεν έχουν βρει τον τρόπο να την καταπολεμήσουν. Την κυτταρίτιδα μπορούμε να καταπολεμήσουμε κυρίως με την άσκηση, στις περιοχές όπου εκδηλώνεται, αφού σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε τους μύες του κάτω μέρους του σώματός μας, που βρίσκονται κάτω από τον ιστό που σχηματίζει την κυτταρίτιδα. Με τις σωστές ασκήσεις μπορούμε να ξεφορτωθούμε την αντιαισθητική όψη, ενώ η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθάει δραστικά στην μείωσή της.

queen

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.