Λέει Ισπανική εκπομπή

«Φεύγει... προδομένος από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι»«Φωτιά στα μπατζάκια» των οπαδών της Μπαρτσελόνα έβαλε η τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota», η οποία αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει προφορικά με άλλη ομάδα και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Καμπ Νου.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, θα φύγει… προδομένος αφού δεν του έγινε η αύξηση στις αποδοχές του, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχει δυσφορία για τον συγκεκριμένο λόγο, αφού αρχικά η «Μπάρτσα» απάντησε θετικά στο αίτημα του Αργεντινού σούπερσταρ για αύξηση, ωστόσο, έναν μήνα αργότερα του είπαν ότι δεν μπορούν να την κάνουν.

«Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφώνησαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

»Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

»Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

»Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν», ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Ισπανός δημοσιογράφος Φρανσουά Γκαγιάρδο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.