ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις για την Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, την  Δευτέρα 18-11-2013 πραγματοποίησε συνάντηση στη Σιάτιστα.

Η δήμαρχος Βοϊου κα Ορφανίδου Παναγιώτα, παρουσία τοπικών φορέων και παραγωγικών τάξεων της περιοχής ,υποδέχτηκε το πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας κο Αποστολίδη Ιωάννη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου. Εξέφρασε  την αμέριστη συμπαράσταση της και δήλωσε πως το θέμα θα έρθει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να παρθεί απόφαση συμμετοχής του δήμου Βοϊου στην Αύξηση Κεφαλαίου, διότι  όπως τόνισε και η ίδια πιστεύει σε αυτό το εργαλείο του τόπου μας, γιατί διαχρονικά στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις εξελίξεις και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, οι οποίες καθιστούν την παρουσία των ισχυρών τοπικών Τραπεζών ακόμα πιο αναγκαία και ουσιαστική. Επισήμανε ότι στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται η Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας, μέσω της οποίας επιδιώκεται η ενίσχυση των κεφαλαίων της και της θέσης της στην τοπική αγορά, με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για την οικονομία και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Όλοι τους τόνισαν την αναγκαιότητα και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθειά της Τράπεζας και πρότειναν ο καθένας ενέργειες και δράσεις, για την έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Το εξαιρετικό κλίμα της συνάντησης και ο γόνιμος διάλογος που πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς όλων των παραγωγικών φορέων της Δυτικής Μακεδονίας με την Τράπεζα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.