Την Δευτέρα (18-11) τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Γρεβενών – Τρικάλων, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, συνέλαβαν τρία άτομα  (32, 35 και 39 χρονών) για κατοχή ναρκωτικών, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν στη Ροδιά Γρεβενών έναν 41χρονο  για διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν ο 32χρονος, ο 35χρονος και ο 39χρονος διότι κατείχαν από κοινού συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 109.7 γραμμαρίων, την οποία απέρριψαν αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.Επιπλέον σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του 39χρονου μικροποσότητα κάνναβης.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης, προέκυψε ότι την συγκεκριμένη ποσότητα κάνναβης είχαν προμηθευτεί από τον 41χρονο, ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 41χρονου σε περιοχή των Γρεβενών βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης, σύριγγες και ναρκωτικά χάπια, ενώ στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή των Τρικάλων, βρέθηκαν 61 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα κάνναβης (4.4 γραμμάρια).

Συνολικά κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κάτωθι που βρέθηκαν στην οικία του 41χρονου:
• κάνναβη, συνολικού βάρους δέκα κιλών και τριάντα ενός γραμμαρίων (10.031 γρ.).
• τέσσερα (4) ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών,
• σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους τριάντα εννέα κόμμα πέντε γραμμαρίων (39,5 γρ.), και
• δύο (2) σύριγγες.

Star-fm.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος ήταν από την περιοχή όπου συνελήφθη και συχνός… επισκέπτης των Φυλακών , για παρόμοια περιστατικά…

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.