«Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης» και 10.000 νέες θέσεις για το αντίστοιχογια πρόγραμμα voucher του τουρισμού

logo kek chΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για 9000 νέους από τους επιλαχόντες που δικαιούνται την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» καθώς και για 10000 νέους του έργου «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών»

Οι ως άνω ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 (31/1/2014).

Βρείτε άμεσα θέση εργασίας με την βοήθεια του ΚΕΚ ΣΕΒΕ ΣΒΒΕ ΔΕΘ που διαθέτει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων οι οποίες ενδιαφέρονται να απασχολήσουν προσωπικό.

Για περισσότερες Πληροφορίες ενημερωθείτε από το ΚΕΚ ΣΕΒΕ ΣΒΒΕ ΔΕΘ στα τηλέφωνα 2310/250356, κα Δουλτσίνου Ελένη, Μαρία Παπαδάκη ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kekssd.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.