Ο Πανελλήνιος ΓΣ πρώτος στην αξιολόγηση της χρονιάς
ΓΣΓ75η θέση για τον ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με 1.491 βαθμούς στην αξιολόγηση της χρονιάς από τον ΣΕΓΑΣ.

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας ο οποίος αναρριχήθηκε για περισσότερες από 40 θέσεις σε σχέση με την περσινή αξιολόγηση.

Συγχαρητήρια στους δύο προπονητές και στο τμήμα στίβου για την επίπονη προσπάθεια η οποία αποτυπώνεται στα νούμερα.
Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε την καλή δουλειά και βάζουμε στόχους για ακόμη παραπάνω.

ΓΣΓ

Star-fm.gr: Η ομάδα του ΓΣ Δεσκάτης αξιολογήθηκε στην 99η θέση και η Γυμναστική Ένωση Γρεβενών στην 105η. (Αναλυτικά η βαθμολογία, στο τέλος του άρθρου).

Ο Πανελλήνιος ΓΣ πρώτος στην αξιολόγηση της χρονιάς

Ο Πανελλήνιος ΓΣ βρέθηκε στην πρώτη θέση της αξιολόγησης με συνολικά 13.779 βαθμούς. Το σωματείο της Κυψέλης συγκέντρωσε είχε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο σύνολο των διοργανώσεων, όπου αξιολογούνται στη διάρκεια του έτους.

Η πρώτη τριάδα είναι ίδια με την περσινή σεζόν, με τον Ελευθέριο Βενιζέλο να ακολουθεί στην δεύτερη θέση και στην Τρίτη ο ΓΣ Κηφισιάς.

Η ΑΕΚ παρουσίασε μεγάλη άνοδο, καθώς από την 16η θέση του 2012 ανέβηκε στην τέταρτη, έχοντας καλύτερη παρουσία στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Η πρώτη πεντάδα της αξιολόγησης έκλεισε με τον ΓΣ Σέρρες 93.

Νέα σωματεία στην πρώτη δεκάδα σε σχέση με το 2012 είναι ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και ο ΣΑΚ ΑΘηνών, στην έβδομη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αξιολόγηση του 2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.